Skärgård

-ett badrum som passar!

Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som är anpassat efter din stil, ditt utrymme och dina behov.
Här kan du välja mellan möbler i vitt, svart eller grått i matt finish eller vit högglans. De kommer i fyra olika storlekar, från 60- upp till 120cm, och många
tillval så som fem olika fronter, heltäckande tvättställ i sex olika utföranden, 20 ovanpåliggande modeller och nio olika överdelar.
Kombinera ditt badrum med högskåp och välj mellan elva olika sorters handtag och beslag till dina möbler.
Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.
Konceptet ger dig fler än 100 000 möjliga kombinationer, bara din fantasi sätter gränserna.

Detaljer
Möblerna är tillverkade i MDF och lackeras sex gånger för att klara av de höga påfrestningarna i badrummet över tid.

SPEGELSKÅP

• 4 st barnsäkra glashyllor.
• dubbelsidiga speglar med 165° gångjärn.
• LED-belysning över, under samt i skåpet.
• 230 V eluttag med strömbrytare.

HÖGSKÅP

• dörrar med 165° gångjärn och soft close-funktion.
• 4 st barnsäkra glashyllor.
• smarta tillval i form av trådkorgar och integrerade lådor.

UNDERSKÅP

• i standardutförande har underskåpet ett djup på 45 cm, grund modell har ett djup på 36 cm.
• lådor i metall med soft close-funktion.
• i standardutförande medföljer indelare i akryl till den översta lådan samt mjuka plastmattor till båda lådorna som underlättar rengöring.
• till underskåp Grund medföljer det en formgjuten insats.

Fronter

Tvättställ

Bänkskivor

Ovanpåliggande tvättställ

Speglar & spegelskåp

Högskåp

Skärgård IQ

-ett badrum där du bestämmer!

Med Skärgård IQ utgår du från modulerna från Skärgård och kompletterar med måttanpassad bänkskiva och hyllor så att badrumsmöblerna passar just ditt badrum.
Glöm standardmått och förbestämda badrum. Här är det du som bestämmer!

UNIKA FÖRDELAR MED IQ
  • Välj material, färg och storlek på bänkskiva - 60-300 cm (1 cm intervall).
  • Möjlighet att välja måttbeställda bänkskivor i Solid Surface med ett sömlöst integrerat tvättställ.
  • Praktiska sido- och överskåp som ger utökade förvaringsutrymmen och möjligheter till ditt unika badrum.
  • Skräddarsy din spegel.
  • Möjlighet att måttbeställa glashyllor att placera mellan samtliga skåp, för än mer avställningsytor och förvaringsutrymmen.

Planering

Öppen planlösning

Vi rekommenderar att du planerar bänkskivan med 0,5 cm överhäng per sida,
om du inte placerar ett högskåp längst ut.

Hörnlösning

Kom ihåg att planera in för täcklisten* samt 0,5 cm överhäng på bänkskivan om du inte avslutar med ett högskåp.

Mellan två väggar

Kom ihåg att planera in för en täcklist* på vardera sida samt kontrollmäta och säkerställa att bänkskivan går in på den önskade ytan. Det är bättre att räkna på en lite kortare skiva, då väggarna inte alltid är helt raka.

*Räkna med 1,8 cm bredd när du väljer integrerade fronter och 5 cm när du väljer fronter med handtag.

Bänkskivor

Tvättställ

Underskåp

Sidoskåp

Fronter

Speglar & överskåp

Skärgård IQ+

I Skärgård IQ+ finner du de senaste nordiska designuttrycken, där minimalism möter en industriell känsla. Välj mellan 60, 80, 100 eller 120 cm underskåp. Väljer du 120 cm finns det även i utförande som är anpassat för tvättställ med dubbla bassänger.
Möblerna finns i både svart eller vitt i matt finish, där du kan välja mellan fem olika fronter. Underskåpet har mjukstängade lådor och här medföljer smarta lådindelare. Kombinera din lösning med sidoskåp samt praktiska hyllor i metall.
Skärgård IQ+ går att kombinera med valfritt tvättställ eller någon av våra bänkskivor från serien Skärgård. Du kan även välja fritt bland sortimentet av speglar och spegelskåp.
Värna om din kreativitet och gör badrummet till en plats där du trivs!

Stockholm

Minimalistisk och stilren möbel som finns i bredderna 60, 90 och 120 cm (2x60 cm). Välj mellan färgerna vit, antracit, blå eller grön i matt finish.
Här finns även möjligheten att välja mellan ovanpåliggande tvättställ tillsammans med svart stenbänkskiva eller så kombinerar du underdelen med ett heltäckande tvättställ.
Till denna möbel finns en benställning, i vitt eller svart, som tillför karaktär. Kombinera med valfri spegel eller spegelskåp i matchande färg från Camargues sortiment.

Vika

Ta chansen att uttrycka dig i färg. Serien Vika ger dig möjligheten att välja bland elva olika kulörer i matt finish. Välj mellan två olika fronter, Slät eller Ruter.
Finns i två storlekar, 60 och 80 cm, med heltäckande tvättställ i porslin. Komplettera med högskåp samt spegelskåp i matchande färg eller valfri spegel ur Camargues sortiment.

Nord

Till år 2021 har vi äran att få presentera flera nya produkter i vår serie Nord.
Precis som namnet antyder, är de framtagna med inspiration av Norden och dess natur. De färdigmonterade möblerna kommer i bredderna 50, 60, 80, 90, 100 och 120 cm.
Här kan du välja mellan färgerna vit eller antracit i matt finish eller någon av nyheterna med trästruktur i färgerna/finish Grå eller Svart trä.
Underskåp och tvättställ finns i två utföranden, både i grund modell (36 cm djup) samt standardutförande (46 cm djup). Du kan välja mellan två modeller tvättställ, Norm och Ravnholt, som kommer med integrerat bräddavlopp.
Tvättstället Ravnholt är i Solid Surface, ett mycket hållbart och tunt tvättställ. Du kan även välja att kombinera underskåpen från Nord med motsvarande storlek på tvättställ eller bänkskiva från serierna Skärgård och Stockholm.
Här finns möjligheterna att kombinera underskåp med tvättställ i utförande med enkel bassäng upp till 120 cm – och 120 cm finns även med två bassänger. Underskåpet finns i utförande med dörr, dörrar eller lådor.
Två 60 cm underskåp ger dig en snygg möbel i bredden 120 cm att kombinera med tvättställ i samma mått. Kromade handtag medföljer, men du kan givetvis kombinera dina möbler med andra handtag och beslag från vårt sortiment.
Hög- och spegelskåp finns i matchande färger vilket gör att du får en genomgående känsla av ett komplett och genomtänkt badrum. Du kan kombinera spegel eller spegelskåp med LED-belysning som ger ett varmt och behagligt ljus.
Oavsett vad just Du väljer, så kommer vår tidlösa design och den goda kvaliteten ge dig en ett badrum och en helhet som varar länge.

Aspö

Möbel i tidlös design som finns i två storlekar. Väljer du måttet 56 cm kommer den som komplett set med underdel, tvättställ och spegelskåp.
Den finns även i måttet 75 cm och erbjuds i separata delar. Underskåpet kommer med två mjukstängade lådor och tvättställ i porslin.
Spegelskåpet är utrustat med fyra LED-lampor (IP44), två till både under- och överbelysningen.

Vasa

I serien Vasa finner du stilrena badrumsmöbler i kompletta set där du har möjligheten att välja mellan fyra olika färger.
Till underskåpet med mjukstängande dörrar medföljer porslinstvättställ. Överdelen har dubbelsidiga speglar och ett praktiskt 230 V eluttag, IP44.
Med sina fyra LED-spotlights, över- och underbelysning, får du ett behaglig och funktionellt ljus.

Tidan

Tidan är den lilla och smidiga badrumsmöbeln. Den är 40 cm bred och har en dörr, svart bänkskiva i MDF och ovanpåliggande tvättställ.
Den levereras med trendigt handtag vilket monteras smidigt som enkel knopp eller rem. Spegel eller överdel köps separat.

Handtag & knoppar

Handtag - A

Handtag - B

Handtag - C

Handtag - D

Handtag - E

Handtag - F

Handtag - G

Handtag - H

Handtag - I

Handtag - J

Handtag - K

Handtag - L